Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 80)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

“Fort Trump” në Poloni?

Askund tjetër në Evropë nuk gëzojnë SHBA një simpati si në Poloni. Ka të bëjë me historinë, me Rusinë dhe me një porcion mosbesimi përballë NATO-s. Polonia kërkon ushtarë të SHBA – është e gatshme të paguajë për këtë. Andrzej ...

Read More »