Home / Author Archives: Korresp.24-ore.com (page 9)

Author Archives: Korresp.24-ore.com

24 orë pas ditës më qesharake të historisë

Nga Pëllumb Kulla  Kaluam një ditë të tretur ballë ekranit. Vështruam dhe medituam. U trishtuam e shtrembëruam buzët me përballjen në distancë të turmave shumëmijëshe në Tiranë dhe Vlorë. Bluam duke përsëritur deklaratat më idiote dhe më fyese për inteligjencën ...

Read More »