Home / Ekonomia (page 12)

Ekonomia

“Vendet më të korruptuara në Ballkanin Perëndimor”/ Klima e investimeve. DASH nxjerr raportin për Shqipërinë: Vështirë për të bërë biznes

Departamenti Amerikan i Shtetit, DASH, ka publikuar raportin mbi Klimën e Investimeve në vendin tonë, për vitin 2020, ku renditen një sërë problematikash. “Pavarësisht nga një kornizë e shëndoshë ligjore dhe përparimit në reformën elektronike, investitorët e huaj e perceptojnë ...

Read More »