Home / Ekonomia (page 2)

Ekonomia

Status special për investitorë strategjik të turizmit

Lehtësi fiskale për zhvillimin e infrastrukturës turistike elitare, i adresohen investitorëve me status special. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi prezantoi sot në komisionin parlamentar të Veprimtarisë Prodhuese, projektligjin për një ndryshim në ligjin “Për turizmin”, ku theksoi se, ...

Read More »