Home / Ekonomia (page 20)

Ekonomia

Shqipëria, sa pak femra në biznes!

Pak vite më parë, përballë me intervistuesin, Sonila, 24 vjeçe, u vu në vështirësi kur ai e pyeti për statusin e saj civil. Të jesh e martuar, me fëmijë apo edhe në një lidhje, për intervistuesin  përbënte  pengesë  në performancën ...

Read More »

Shkarkohet Enkelejda Shehi, LSI voton kundër

Komisioni i Ekonomisë ka shkarkuar nga detyra Enkelejda Shehin, drejtoreshën ekzekutive të Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare. Me 9 votat pro të socialistëve, dhe dy kundër të deputetëve të LSI-së, znj. Shehi nuk është më në krye të AMF-së. Komisioni i ...

Read More »