Home / Ekonomia (page 50)

Ekonomia

Promovim potencialeve turistike në Dibër

Në Bashkinë e Dibrës, USAID dhe Ambasada e Suedisë, përmes projektit të përbashkët “Dibër Trails and Traditions”, kanë ngritur Zyrën e Informacionit Turistik. Ndërkohë, Bashkia dhe grupi i shoqërisë civile “Dibra Turistike” kanë nënshkruar një Partneritet Publik-Privat (PPP) 5-vjeçar, për ...

Read More »