Home / Ekonomia (page 52)

Ekonomia

Ministri Damian Gjiknuri në SHBA për Rusinë

Në kongresin amerikan u mbaj një forum mbi sfidat gjeopolitike në Europën juglinodre. Pjesëmarrësit ku përfshiheshin ligjvënenës amerikanë dhe politikanë të rajonit dhe të vendeve të ndryshme të Europës Perëndimore shprehën shqetësimin rreth përpjekjeve ruse për ndërhyrjen në rajon dhe ...

Read More »