Home / Ekonomia (page 560)

Ekonomia

Ligj i ri për inspektimin financiar publik

Një ligj i ri për inspektimin financiar publik, i depozituar për shqyrtim në parlament, synon të rrisë efektivitetin në luftën kundër keqmenaxhimit të rëndë financiar dhe korrupsionit. Projektligji, i hartuar nga ministria e Financave me mbështetjen e BE-së, paraqet një ...

Read More »

Kina trondit tregjet ndërkombëtare

Tregjet europiane u tronditën këtë të hënë nga rritja e frikës mes investitorëve se ngadalësimi i ekonomisë kineze është më i madh nga sa parashikohej. Bursat në Londër, Frankfurt, Milano dhe Parisi të gjitha pësuan rënie në pjesën e dytë ...

Read More »