Home / Ekonomia (page 568)

Ekonomia

Depozitat u rritën progresivisht

Depozitat e klientëve mbeten burimi më i rëndësishëm dhe i qëndrueshëm i financimit për sistemin bankar shqiptar. Ritmi i rritjes së depozitave ka qenë lehtësisht më i lartë krahasuar me një vit më parë, me një vlerë prej 47 miliardë ...

Read More »