Home / Ekonomia (page 59)

Ekonomia

Status special për investitorë strategjik të turizmit

Lehtësi fiskale për zhvillimin e infrastrukturës turistike elitare, i adresohen investitorëve me status special. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi prezantoi sot në komisionin parlamentar të Veprimtarisë Prodhuese, projektligjin për një ndryshim në ligjin “Për turizmin”, ku theksoi se, ...

Read More »

Portet detare funksionojnë normalisht

Që prej ditës së djeshme situata në portet detare të vendit është në normalitet. Në portin e Durrësit po evadohen normalisht pasagjerët dhe mjetet në Terminalin e Pasagjerëve nga tragetet “Rigel III” dhe “Marina” që kanë mbërritur nga Porti i ...

Read More »