Home / Ekonomia (page 590)

Ekonomia

Karburantet, 6 kompani në proces falimentimi

 Të paktën 6 kompani të karburanteve, grosistë dhe të tregtimit me pakicë janë përfshirë në procedurat e falimentit, ndërsa të tjera janë në vështirësi. Sipas të dhënave nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, në listën e subjekteve të naftës që ...

Read More »