Home / Ekonomia (page 60)

Ekonomia

Fondet e BE për Ballkanin, 1.07 miliardë euro në 2018

“Shqipëria është vend kandidat dhe në bazë të kushteve të përmbushura, Komisioni Europian është i gatshëm të përgatisë një rekomandim për hapjen e negociatave të anëtarësimit”, thotë Komisioni Europian në Strategjinë e publikuar për vendet e Ballkanit Perëndimor. Nga këndvështrimi ...

Read More »