Home / Ekonomia (page 600)

Ekonomia

Zhvlerësimi i euros

Monedha euro ra sot në nivelin më të ulët në 12 vjet kundrejt dollarit. Monedha e vetme e përdorur nga 19 vende të eurozonës ran ë 1.07 dollarë, këmbimi më i ulët që nga prilli i vitit 2003, dhe shumë ...

Read More »

AZHBR mbështet kreditimin e bujqësisë

Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (AZHBR) ofron skema të financimit për mbështetjen e bizneseve bujqësore prodhuese dhe agropërpunuese, ku subvencionohet norma e interesit të kredisë nga kjo agjenci. Sipas vendimit “Për përcaktimin e kritereve bazë të sektorëve që do ...

Read More »