Home / Ekonomia (page 601)

Ekonomia

Çelet Panairi “Dita e Verës 2015”

Është çelur në Elbasani panairi “Dita e Verës 2015″, panairi qe organizohet me rastin e festës tradicionale të Ditës së Verës ku  prezantohen biznese nga vendi dhe rajoni. Panairi “Dita e Verës 2015″ organizohet nga Bashkia e Elbasanit, në bashkëpunim ...

Read More »

Ahmetaj: Falen gjobat për sigurimet shoqërore

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj, deklaroi të mërkurën, se qeveria miratoi projektligjin për faljen e gjobave të sigurimeve shoqërore. Gjatë një deklarate për shtyp, pas mbledhjes së radhës së qeverisë, Ahmetaj beri të ditur se ...

Read More »