Home / Ekonomia (page 602)

Ekonomia

Zhvlerësimi i euros

Monedha euro ra sot në nivelin më të ulët në 12 vjet kundrejt dollarit. Monedha e vetme e përdorur nga 19 vende të eurozonës ran ë 1.07 dollarë, këmbimi më i ulët që nga prilli i vitit 2003, dhe shumë ...

Read More »