Home / Ekonomia (page 620)

Ekonomia

“Festivali i Mandarinave” në Xarrë

Komuna e Xarrës e ka kthyer në traditë promovimin e mandarinave duke organizuar atë që auhet “Festivali i Mandarinave”. Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Edmond Panariti dhe Drejtori i USAID-it në Shqipëri, Marcus Johnson, morën pjesë ...

Read More »