Home / Ekonomia (page 630)

Ekonomia

Komisioni i Ekonomisë miraton marrëveshjen me IBRD

Komisioni parlamentar i Ekonomisë dhe Financave miratoi të martën marrëveshjen e huasë për financimin e projektit të rimëkëmbjes së sektorit të energjisë elektrike, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim (IBRD). Zëvendësministri i Energjisë dhe Industrisë, ...

Read More »

“Festivali i Mandarinave” në Xarrë

Komuna e Xarrës e ka kthyer në traditë promovimin e mandarinave duke organizuar atë që auhet “Festivali i Mandarinave”. Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Edmond Panariti dhe Drejtori i USAID-it në Shqipëri, Marcus Johnson, morën pjesë ...

Read More »