Home / Ekonomia (page 631)

Ekonomia

“Queen Elizabeth” prek bregdetin shqiptar

Një  ngjarje për turizmin shqiptar dhe nje arritje modeste për Agjensinë Kombetare të Bregdetit”, e quan Drejtori  i Agjensisë Kombëtare të Turizmit  Auron Tare këtë ngjarje. “Queen Elizabeth” është anija  e dytë më e madhe  pas “Queen  Mary 2” të ...

Read More »

Marrin dëmshpërblimin 425 ish-të përndjekur

Ministria e Financave ka shpërndarë dëmshpërblimin për 425 ish-të përndjekur. Dikasteri ka publikuar listat emërore të ish-të përndjekurve dhe trashëgimtarëve të tyre që përfitojnë pagesën. Në listën e parë prej 130 emrash janë publikuar emrat e të përndjekurve të cilët ...

Read More »