Home / Ekonomia (page 632)

Ekonomia

Bie inflacioni, ulen çmimet e konsumit

Ndryshimi i indeksit vjetor 0.7%. Më lirë ushqimet dhe shëndetësia, shtrenjtohet arsimi Nga Zamir Alushi Indeksi i çmimeve të konsumit në muajin dhjetor 2014 arriti 117,0% kundrejt muajit dhjetor 2007, pra ka zbritur në vlerën 0,7%. Një vit më parë, ...

Read More »