Home / Ekonomia (page 639)

Ekonomia

Pagesat doganore dhe akciza, tani përmes Postës

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave dhe Posta Shqiptare nënshkruan të hënën marrëveshjen e bashkëpunimit, në vazhdimësi të reformës për lehtësimin e klimës dhe procedurave për biznesin. Përmes marrëveshjes së nënshkruar do të mundësohet që pagesat doganore, përfshirë dhe akcizën të ...

Read More »

Nafta amerikane bie nën 60 USD

Treguesi referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI zgjeroi humbjet më poshtë se 60 dollarë për fuçi si pasojë e spekulimeve se anëtarët më të mëdhenj të OPEC-ut do të mbrojnë pjesën e tregut kundër prodhuesve amerikanë të shistit argjilor. ...

Read More »

Ambasadori i Turqisë sot në “Bunk’Art”

“Bunk’Art” tashmë është kthyer në një vend pelegrinazhi për vizitorët vendas dhe të huaj. Me reliket e veta historike nga koha e diktaturës, “Bunk’Art” është  bërë objekti më kureshtar për t’u vizituar dhe për të mësuar më shumë për kohën ...

Read More »