Home / Ekonomia (page 641)

Ekonomia

Indeksi i afarizmit, rritet xhiroja ekonomike

Udhëheqin industria dhe shërbimet me 8,5% dhe 7,4%. Rritje në fondin e pagave Nga Zamir Alushi  Rritet xhiroja totale e aktivitetit ekonomik të ndërmarrjeve. Indeksi i volumit të shifrës së afarizmit, vlerësuar me çmime fikse (2010=100) arriti 115,7% në tremujorin ...

Read More »