Home / Ekonomia (page 642)

Ekonomia

Nafta amerikane bie nën 60 USD

Treguesi referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI zgjeroi humbjet më poshtë se 60 dollarë për fuçi si pasojë e spekulimeve se anëtarët më të mëdhenj të OPEC-ut do të mbrojnë pjesën e tregut kundër prodhuesve amerikanë të shistit argjilor. ...

Read More »

Ambasadori i Turqisë sot në “Bunk’Art”

“Bunk’Art” tashmë është kthyer në një vend pelegrinazhi për vizitorët vendas dhe të huaj. Me reliket e veta historike nga koha e diktaturës, “Bunk’Art” është  bërë objekti më kureshtar për t’u vizituar dhe për të mësuar më shumë për kohën ...

Read More »

Mbyllet Bursa e Tiranes

Bursa e Tiranes është mbyllur, pasi nuk funksionoi për asnjë ditë për 12 vite me radhë që nga krijimi i saj në vitin 2002. Sipas burimeve nga ministria e Financave, kjo strukturë është mbyllur përfundimisht. Ministria e Financave ne buxhetin ...

Read More »