Home / Ekonomia (page 649)

Ekonomia

Sigurimi i makinave, nis sistemi online

Fillimisht u ndërtua regjistri elektronik online i shitjeve të sigurimeve të detyrueshme motorike, më pas regjistri i dëmeve të sigurimeve të detyrueshme motorike dhe dje filloi aplikimi i sistemit Bonus-Malus. Sistemi online Një javë do të zgjasë vëzhgimi i sistemit ...

Read More »