Home / Ekonomia (page 651)

Ekonomia

Anijet turistike nxjerrin jashtë loje skafet

Sipërfaqja Sipërfaqja detare e zonës, 12,570 ha. Ka habitate të larmishme, shpate nënujore, shpella, kepe, plazhe të vogla. Speciet Ka 36 specie me rëndësi kombëtare: Posidonia Oceanica, sfungjerë, knidarë, molusqe, krustace, reptile dhe gjitarë detarë. Historia Në zonë ka arkeologji ...

Read More »