Home / Ekonomia (page 655)

Ekonomia

Turizmi shqiptar prezantohet në Itali

Me rastin e Festës së Pavarësisë, Shqipëria u prezantua në Romë në kompleksin prestigjoz të Vittoriano-s me një ekspozitë fotografike me titullin “Shqipëria nga qielli dhe nga thellësitë e kaltra” e organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmit në bashkëpunim me ...

Read More »

Punimet e Kuvendit mbyllen me 18 dhjetor

Kuvendi pritet t’i mbyllë punimet për vitin 2014 me 18 dhjetor, kur edhe është përcaktuar të mbahet seanca e fundit e këtij sesioni. Gjatë kësaj periudhe, komisionet kuvendore do të duhet të shqyrtojnë një serë nismash të planifikuara për t’u ...

Read More »