Home / Ekonomia (page 656)

Ekonomia

Mbi Shqipëri- Një fluturim me Alket Islamin

 Zbuloni Shqipërinë me Alket Islamin… Fotot dhe videot e tij nga ajri janë bërë pasaporta promovuese e turizmit shqiptar në botë, jo vetëm në guidat turistike, por edhe si imazhet kryesore të përdorura gjerësisht nga mediat botërore kur bëhet fjalë ...

Read More »