Home / Ekonomia (page 660)

Ekonomia

Cani: Mbështesim shtresat në nevojë

Ministri i Financave, Shkëlqim Cani, deklaroi të enjten se fondet për kompensimin për të ardhurat minimale, si dhe kompensimet që rrjedhin heqja e fashes se energjisë elektrike per punonjësit që kanë punuar në miniera në nëntokë jane planifikuar në buxhetin ...

Read More »

Gazi natyror, perspektivat që sjell TAP-i

Ndërsa investimi i projektit të gazsjellësit TAP në Shqipëri llogaritet në 1.5 miliardë usd, punimet do të nisin vitin tjetër me përgatitjen e infrastrukturës së nevojshme në territorin e vendit tonë në rreth 210 km gjatësi. Me futjen e gazit natyror ...

Read More »