Home / Ekonomia (page 70)

Ekonomia

Sejko njeh FMN me vendimin për kufizimin e euros

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko priti në një takim zëvendësdrejtorin e Përgjithshëm të Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang. Guvernatori Sejko e njohu numrin dy të FMN me zhvillimet më të fundit në ekonomi dhe sistemin financiar, përfshirë nismën ...

Read More »

Investitorët britanikë kthejnë sytë nga Shqipëria

Dalja e Britanisë nga Bashkimi Europian mund të shihet pozitivisht për Shqipërinë, pasi shumë investitorë do të kthejnë sytë drejt tregut tonë. Eksperti britanik në fushën e energjisë së rinovueshme, njëkohësisht edhe përfaqësues i interesave të investitorëve britanikë, Neil Budd, po ...

Read More »