Home / Ekonomia (page 700)

Ekonomia

Sigurimi i makinave, nis sistemi online

Fillimisht u ndërtua regjistri elektronik online i shitjeve të sigurimeve të detyrueshme motorike, më pas regjistri i dëmeve të sigurimeve të detyrueshme motorike dhe dje filloi aplikimi i sistemit Bonus-Malus. Sistemi online Një javë do të zgjasë vëzhgimi i sistemit ...

Read More »

Më thjesht për të blerë bono

 Në fund të këtij viti, pjesëmarrja në ankandet e bonove dhe obligacioneve do të jetë më e thjeshtë. Pjesëmarrësit nuk do të kenë nevojë të mbajnë depozita në cash në Bankën e Shqipërisë, por për këtë qëllim do të përdorin ...

Read More »