Home / Ekonomia (page 710)

Ekonomia

Gjermeni: Bashkëpunimi rajonal i nevojshëm

Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, Eglantina Gjermeni, deklaroi të premten se bashkëpunimi rajonal është i nevojshëm për rritjen e mirëqënies. E ftuar nderi ne takimin e II Rajonal te Unionit te Agjencive Turistike të Europes Juglindore që po mbahet ...

Read More »

Mirёmbajtja e Tunelit tё Krrabёs jepet pa tender

Auditimi KLSH kallëzon ish-zv/drejtorin e Autoritetit Rrugor. Dёmi 1.2 milionё dollarё Dieta – 11,633 USD janë paguar pёr udhëtimet e stafit mbikёqyrёs. Sipas KLSH-sё nuk ka fatura justifikuese. Mbikёqyrёsit – Nё shpenzime udhëtimi janë futur qira banese pёr mbikёqyrёsit e punimeve nё ...

Read More »