Home / Ekonomia (page 713)

Ekonomia

Anijet turistike nxjerrin jashtë loje skafet

Sipërfaqja Sipërfaqja detare e zonës, 12,570 ha. Ka habitate të larmishme, shpate nënujore, shpella, kepe, plazhe të vogla. Speciet Ka 36 specie me rëndësi kombëtare: Posidonia Oceanica, sfungjerë, knidarë, molusqe, krustace, reptile dhe gjitarë detarë. Historia Në zonë ka arkeologji ...

Read More »

Tatimi, ja çfarë përjashtohet nga TVSH-ja

Cani prezanton draftin. Nuk paguajnë TVSH shërbimet shëndetësore, barnat, shërbimi arsimor. Mediat elektronike do të paguajnë 20% për reklamat Risia – Eliminon taksimin e dyfishtë të TVSH-së për transaksionet midis bizneseve në Shqipëri dhe atyre nga vendet e BE-së Krahasimi – Projektligji ...

Read More »

Rama: I rritën 30% eksportet në bujqësi

Rezultati Në 5 muajt e parë, eksportet për produktet bujqësore janë rritur me rreth 30%, njoftoi dje Kryeministri Rama gjatë përurimit të zyrave të reja të Agjencisë për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural. “Sfida e radhës është padyshim formalizimi dhe rajonizimi ...

Read More »