Home / Ekonomia (page 720)

Ekonomia

Rritet përdorimi i kartave bankare

Banka e Shqipërisë bën të ditur se, përdorimi i kartave bankare në vendin tonë ka ardhur në rritje nga viti në vit. Subjektet që përdorin këto shërbime në muajin Mars të këtij viti arrin në rreth 860 mijë me një ...

Read More »

Formulë e re për këstet e tatimfitimit

Ndryshime fiskale edhe në procedurën tatimore. Dysheme 25 mijë lekë për biznesin e vogël. Përllogaritja e kontributeve Koncesion – Mazhoranca i hap rrugën dhënies me koncesion të autostradave. Dje u miratua shtesa në ligjin për koncesionet Huat – Në kuadër të asistencës ...

Read More »

FMN: Jeni më mirë sesa e parashikuam

Raporti / Publikohen në Uashington konkluzionet për ekonominë dhe përmbushjen e kushteve të marrëveshjes “Programi është në rrugën e duhur”, kështu nis raporti i FMN-së për Shqipërinë. Ky është raporti mbi rishikimin e parë të marrëveshjes së zgjeruar me Shqipërinë ...

Read More »

Aeroporti i Kukësit i kalon Aviacionit Civil

Bëhet gati vënia në punë e aerodromit të kategorisë ndërkombëtare Aeroporti i Kukësit bëhet gati për t’u vënë në punë. Një udhëzim i përbashkët, i firmosur nga ministri i Financës, Shkëlqim Cani, dhe ai i Transporteve, Edmond Haxhinasto, përcakton se ...

Read More »