Home / Ekonomia (page 722)

Ekonomia

Projektet gjermane në Shqipëri

Përmirësim i jetës së njerëzve dhe arritja e standarteve europiane në fokus të projekteve gjermane në Shqipëri. Në çdo 3 tetor, kur Gjermania feston Ditën Kombëtare, Ditën e bashkimit Gjerman – Tag der Deutschen Einheit- Shqipëria ka një rast më ...

Read More »

Importi i makinerive e paisjeve rritet 8,2

Politika ekonomike dhe lehtesite fiskale po reflektohen ne rritjen e investimeve private gjatë këtij viti. Sipas të dhënave zyrtare nga raporti i Bankës së Shqipërisë, gjatë këtij viti është rritur importi i makinerive dhe pajisjeve me rreth 8,2% ose në ...

Read More »

Vjena: Rishikoni çmimin, jeni prapa me reformat

Sekretariati i Energjisë  Komisioni për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë e Mjedisin u përfshi dje nga diskutimet për rritjen e çmimit të energjisë elektrike. Kjo për shkak të seancës dëgjimore me delegacionin e Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë për raportin vjetor të ...

Read More »