Home / Ekonomia (page 727)

Ekonomia

“Java e Aventurës”, promovim turizmit shqiptar

Agjenci turistike të huaja dhe media ndërkombëtare do të promovojnë turizmin shqiptar. Për katër ditë me radhë Shqipërinë e vizituan 25 përfaqësues të agjencive të huaja turistike dhe media ndërkombëtare si Lonely Planet, Nanoq, National Geographic Traveler, Outside Magazine, Yahoo ...

Read More »

Harta e rrugëve që u asfaltuan në verë

Plani Përfundimi i korridoreve rrugore të autostradave dhe të rrugëve interurbane do të vazhdojë deri në vitin 2020 Projektet Projektet e mëdha: Korridori i Gjelbër Veri-Jug dhe Korridori i Kaltër Veri-Jug; Korridori 8; Durrës-Morin; Rruga e Arbrit Portet Për kalatat ...

Read More »