Home / Ekonomia (page 731)

Ekonomia

Kompanitë konçensionare, punësime të pakta

 Kompanitë e mëdha konçensionare qarkulluan vjet rreth 120 miliardë lekë, sa 9% e PBB-së (prodhimi vjetor i ekonomisë shqiptare), ndërsa përfitimet për buxhetin e shtetit dhe në hapjen e vendeve të punës kanë qenë minimale. Sipas revistës “Monitor”, numri i ...

Read More »