Home / Ekonomia (page 733)

Ekonomia

Nis rritjen prodhimi “Made in Albania”

Grupet e mallrave si, “tekstilet e këpucë”, të “materiale ndërtimi”, “ushqimet, pijet, duhani” kryesojnë rritjen e eksporteve shqiptare në 7 muajt e parë. Sipas statistikave të INSTAT, në fund të 7-mujorit, eksportet arritën në rreth 153 miliardë lekë, duke u ...

Read More »

Raporti, Fullani injoronte inspektorin e bankës

Dalin në dritë shmangie të kontrolleve të auditit të brendshëm në Bankën e Shqipërisë. Auditet u penguan, informon opinionin Erjon Braçe, kryetar i Komisionit për Ekonominë dhe Financat. Nga Zamir Alushi “Disa raporte të inspektorit të përgjithshëm të bankës janë ...

Read More »