Home / Ekonomia (page 738)

Ekonomia

Turizëm është ky?!

Nuk ka ditë e nuk ka natë të mos dëgjojmë rrëfim-diskutime- idera-midera të llojllojta nëpër ekrane për turizmin, për zhvillimin dhe dobitë e tij ekonomike. Nëse deri dje turizmi ka shërbyer si një kalë karroce, sot, pavarësisht kush është në ...

Read More »

Rikthehet fabrika e sheqerit në Maliq

 Gjigandi i dikurshëm i prodhimit të sheqerit në Maliq, të rrethit të Korçës pas mëse 20 vitesh në heshtje duket se do t’i rikthehet punës. Një projekt polak për ndërtimin e një fabrike të re sheqeri, në vendin tonë me ...

Read More »