Home / Ekonomia (page 739)

Ekonomia

BSH: Ekonomia shqiptare u rrit 1,65%.

 Ekonomia shqiptare u rrit me 1.65% gjatë tremujorit të parë të vitit, ndërsa pritet që trendi rritës të forcohet në tremujorin e dytë të vitit 2014. Banka e Shqipërisë në raportin e fundit të saj mbi zhvillimet ekonomike në vend ...

Read More »

Fluks turistësh në Valbonë

 Lugina e Valbonës, një nga bukuritë e rralla natyrore  të vendit tonë, vazhdon të tërheq ç’do ditë e më shumë turistë vendas e të huaj. Fundjavat janë dhe piku më i lart i këtij fluksi. Kjo verë ka patur një ...

Read More »