Home / Ekonomia (page 740)

Ekonomia

Destinacionet turistike për në Shqipëri

Sarandë Butrint –Syri i Kaltër- Gjirokastër -Saranda dhe zona përreth saj përbëjnë një prej resurseve më të rëndësishme turistike të Shqipërisë. Qyteti antik i Butrintit gjendet vetëm 18 km. nga Saranda. Kjo është pika më e rëndësishme arkeologjike e Shqipërisë, ...

Read More »

Bypassi i Vlorës, mbërrin në Kuvend p/ligji

Qeveria ka dërguar për miratim në Kuvend p/ligjin për ratifikimin e kontratës financiare me Bankën Europiane të Investimeve për ndërtimin e bypassit të Vlorës. Realizimi i këtij projekti, si nyje lidhëse me korridorin Veri-Jug, është tepër i rëndësishëm për zhvillimin ...

Read More »

18,7 mld lekë më shumë në buxhet

Qeveria raportoi se të ardhurat në buxhetin e shtetit u rritën në gjysmën e parë të vitit me 18,7 miliardë lekë më shumë se e njëjta periudhë e vitit të kaluar. Sipas shifrave, të bëra publike nga Ministria e Financave, ...

Read More »