Home / Ekonomia (page 741)

Ekonomia

Ahmetaj: Sfidë, zhvillimi i zonave industriale

Në 300 ditët e ardhshme, sfidë e qeverisë shqiptare do jetë implementimi i një projekti pilot me zonat industriale, të cilat do i japin mundësi industrisë prodhuese për eksportin. Kështu deklaroi  sot, Arben Ahmetaj, Ministër i Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe ...

Read More »

Kuvendi miraton ligjin për TVSH-në

Kuvendi miratoi të enjten me 79 votat e maxhorancës projektligjin “Për tatimin mbi vlerën e shtuar”. Ligji, me rreth 160 nene, synon të sigurojë përputhshmërinë e rregullave të aplikimit të TVSH-së në Shqipëri, me ato të vendeve anëtare të BE-së. ...

Read More »

Eurocontrol do të vendosë tarifat navigacionale

 Në kuadër të Presidencës së rradhës së Shqipërisë në Komitetin e Menaxhimit të Eurocontrol, Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto, takoi Frank Brenner, President i Eurocontrol. Ministri Haxhinasto falenderoi Brenner për mbështetjen e vazhdueshme që Eurocontrol ka treguar për ...

Read More »