Home / Ekonomia (page 742)

Ekonomia

Destinacionet turistike për në Shqipëri

Sarandë Butrint –Syri i Kaltër- Gjirokastër -Saranda dhe zona përreth saj përbëjnë një prej resurseve më të rëndësishme turistike të Shqipërisë. Qyteti antik i Butrintit gjendet vetëm 18 km. nga Saranda. Kjo është pika më e rëndësishme arkeologjike e Shqipërisë, ...

Read More »