Home / Ekonomia (page 745)

Ekonomia

Vazhdon rinumerimi

Nga gjithsej 760 vendvotime, në dy ditët e fundit janë rinumëruar vetëm 185 prej tyre, kanë bërë të ditur zyrtarë të Qendrës së Numërimit dhe të Rezultateve. Sipas tyre, ky proces nuk mund të përfundojë edhe për disa ditë.  Burim Ahmetaj, koordinator ...

Read More »

Konstatohen vjedhjet

Qytetarët e Skenderajt, Drenasit dhe Deçanit më 9 janar 2011 sërish duhet të dalin në zgjedhje të jashtëzakonshme, derisa rivotim të pjesshëm do të ketë në Malishevë dhe Lipjan.  Pas konstatimit të parregullsive të shumta, Komisioni Qendror Zgjedhor ka urdhëruar ...

Read More »

A do t'i marrin pagat me rritje?

Ndonëse gjatë fushatës zgjedhore kishte premtime për rritje pagash për punëtorët e sektorit publik, një gjë e tillë nuk do të ndodhë nga janari i vitit të ardhshëm, thonë njohës të çështjeve ekonomike dhe zyrtarë të qeverisë në largim.  Sipas ...

Read More »