Home / Ekonomia (page 765)

Ekonomia

HEC-et e Rulit, shteti humbi 3.4 mln usd

Shkeljet e ish-ministrit të Ekonomisë dhe Energjetikës, Genc Ruli, me kontratat koncesionare prekin edhe sektorin energjetik.   Gazeta “Shqip” publikoi ankesat e investitorëve drejtuar Avokatit të Prokurimeve, ku dukeshin qartë të gjitha abuzimet e kryera me projektet koncesionare, vlera e ...

Read More »

Tirana ndalet në Laç

Tirana është ndalur në barazim 1-1 në Laç, duke e mbyllur vitin 2010 në vendin e 4 me 25 pikë. Takimi filloi në mënyrën më perfekte për Tiranën që e gjeti avantazhin që në minutën e 14 të ndeshjes me ...

Read More »

Ndjekje penale për keqpërdoruesit e zgjedhjeve

Prokurori i shtetit, Ismet Kabashi, ka paralajmëruar ngritjen e mundshme të padive ndaj personave që kanë bërë keqpërdorime gjatë zgjedhjeve, po qe se gjenden prova ndaj tyre. Kryeprokurori tha se ka urdhëruar shtatë prokuroritë komunale që të bëjnë mbledhjen e ...

Read More »

Vëzhgues ndërkombëtarë edhe gjatë rivotimit

Pas vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për të përsëritur votimin në një numër të vendvotimeve dhe komunave, Zyra e Përfaqësuesit Special të Bashkimit Evropian në Kosovë do të organizojë misionin për vëzhgimin e zgjedhjeve njësoj si në datën ...

Read More »

Leku pritet te forcohet ne fund te vitit

Kthimi i emigrantëve për festat e fundvitit, pritet të ndikojë në forcimin e lekut ndaj euros në tregjet e këmbimit valutor vendas. Eksperti i ekonomisë, Artan Gjergji, u shpreh se duke pasur parasysh eksperiencat e viteve të kaluara, efekti sezonal ...

Read More »

Fullani: Rritja ekonomike e ngadaltë

Ekonomia shqiptare nuk po mund tu ikën efekteve të krizës, duke vazhduar të shënojë norma të ulëta rritjeje. Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani tha se rritja ekonomike do të jetë e ngadaltë edhe gjatë vitit të ardhshëm. “Aktiviteti ...

Read More »