Home / Ekonomia (page 767)

Ekonomia

Ndjekje penale për keqpërdoruesit e zgjedhjeve

Prokurori i shtetit, Ismet Kabashi, ka paralajmëruar ngritjen e mundshme të padive ndaj personave që kanë bërë keqpërdorime gjatë zgjedhjeve, po qe se gjenden prova ndaj tyre. Kryeprokurori tha se ka urdhëruar shtatë prokuroritë komunale që të bëjnë mbledhjen e ...

Read More »

Vëzhgues ndërkombëtarë edhe gjatë rivotimit

Pas vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për të përsëritur votimin në një numër të vendvotimeve dhe komunave, Zyra e Përfaqësuesit Special të Bashkimit Evropian në Kosovë do të organizojë misionin për vëzhgimin e zgjedhjeve njësoj si në datën ...

Read More »

Leku pritet te forcohet ne fund te vitit

Kthimi i emigrantëve për festat e fundvitit, pritet të ndikojë në forcimin e lekut ndaj euros në tregjet e këmbimit valutor vendas. Eksperti i ekonomisë, Artan Gjergji, u shpreh se duke pasur parasysh eksperiencat e viteve të kaluara, efekti sezonal ...

Read More »

Fullani: Rritja ekonomike e ngadaltë

Ekonomia shqiptare nuk po mund tu ikën efekteve të krizës, duke vazhduar të shënojë norma të ulëta rritjeje. Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani tha se rritja ekonomike do të jetë e ngadaltë edhe gjatë vitit të ardhshëm. “Aktiviteti ...

Read More »