Home / Ekonomia (page 78)

Ekonomia

PD: Korrupsion në faturimin e biznesit

Partia Demokratike akuzoi qeverinë se me një tender korruptiv dhe të panevojshëm po vendos monopolin e kontrollit të faturimit mbi biznesin, duke rritur kostot nga 600 në 1000 euro për çdo biznes. Sipas Jorida Tabakut tenderi 15 milionë euro heq ...

Read More »