Home / Ekonomia (page 80)

Ekonomia

Ballkani, midis poleve konkurruese

Shtetet duan të marrin pjesë në projektin europian dhe të përfitojnë nga potencialet e saj transformuese Disa rajone në botë janë më të ndërlikuara si nga ana kulturore ashtu edhe ajo politike në krahasim me rajonin e Ballkanit. Dhe nuk ...

Read More »

Autostrada Tiranë-Elbasan, Copri-AKTOR përfundon në gjykatë

Telashet për autostradën Tiranë-Elbasan nuk kanë të sosur. Përveçse rruga ka vite që është në ndërtim dhe është shkelur çdo afat i mundshëm për përfundimin, ka pasur vonesa në pagesa për nënkontraktorët, rrëshqitje dheu dhe rritje të kostos përfundimtare, tashmë duket se kompania që ka kontratën Copri-AKTOR ka përfunduar në një përplasje me Tatimet. ...

Read More »