Home / Nga Facebook (page 2)

Nga Facebook

Replikë me çamin Idrizi

  Shpëtim Idrizi i mbetur tashmë jashtë parlamentit dhe duke mos pasur njerzit e duhur në tempullin e Demokracise shqiptare, ka lëshuar në një takim të “Shoqatës Çamëria” akuza të forta ndaj qeverisë ‘Rama’. Sipas tij, “qeveria shqiptare po anashkalon ...

Read More »

Radari? Avaz i vjetër…

U zbulua një letër njoftojnë mediat! Uaaauu! Letra e zbuluar tregon se Drejtori i Përgjithshëm Çako njoftonte Ministrin e Brendshëm se nuk punon Radari i kontrollit të hapësirës detare! Pasojat? Skafet e drogës venë e vinë… Pa hyrë në analizën ...

Read More »