Home / Nga Facebook (page 4)

Nga Facebook

Dokle: Parlamenti yne – shkolla e sharjeve

” SHKOLLA E SHARJEVE” Parlamenti yne vazhdon avazin…Shaj…shaj…shaj…Shaj te gjalle e shaj te vdekur, shaj te rinj e shaj pleq, shaj nena e baballare, shaj bij dhe bija…shaj, vetem shaj! Te vjen turp edhe te degjosh. Parlament, te rente pika, ...

Read More »

Me dhembin syt dhe shpirti

Gjirokastra – 1.12.2015. Më dhembën sytë dhe shpirti kur pashë se ç’ka sjellë barra e kohës dhe moskokëçarjes. It hurt my eyes and my heart when I saw what the burden of time and indifference have done.   Guri Lekloti

Read More »

Kakofoni

“Mish per top”-thote populli. Gjendem ne nje qender tregetare ku tani dhunshem degjoj ne kupe te qiellit te pakten pese kolona te ndryshme muzikore te cilat pleksen mes tyre ne nje kakofoni te hatashme. Gjasme atmosfere, e cila ne fakt ...

Read More »

Neil Ruci pershendet me kenge labe

Meqense nuk pershendetem do publikun artdashes ne 71 vjetorin e clirimit te Tiranes,po ju pershendes miqt e mi te kudo ndodhur me kete kenge sa pa filluar dimeri si ne nje dite pranverore.Degjim te kendshem! Maj 1999 pas ngjarjeve tragjike ...

Read More »

Kush ja ngre nervat Edi Ramës?

Shpërthimi i sotëm i kryeministrit në Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave ishte pa dyshim pasojë e një situate të renduar në financat e vendit. Sipas informacioneve, një raport i detajuar i Crown Agent për situatën e rënduar në dogana i ...

Read More »

.Ekonomia -nëna e të gjithë konflikteve

Është thjesht ..Ekonomia -nëna e të gjithë konflikteve. Që nga ato mikro-sherret në familje e deri tek giga-përgjakjet e përbotshme. S’janë ideologjitë, feja jo e jo, as racizmi; as nacionalizmi në vetvete. Këto janë rrjedhoja, bija, që ndër viten marrin ...

Read More »