Home / Nga Facebook (page 8)

Nga Facebook

Masakra e 4 Shkurtit 1944

Marre nga Agim Dervishi (Facebook) Nga dokumentet arkivale, nga kujtimet e shumë veteranëve që përjetuan këto ngjarje, nga tregimet e disa pjesëtarëve të familjeve të kësaj masakre, si dhe deponimet e bëra nga disa ish-kryepleq të lagjeve të Tiranës që ...

Read More »

Shpërthimi i çmendur

Selim Belortaja shkruan:” Një varfërim i frikshëm në leksikun e pasqyrimit mediatik. Lajmet dalëngadalë po katandisin të ngrihen në vetëm ..2-3 fjalë. Dominojnë termat “shpërthen” dhe ..”çmend”!! Klikoni per provë fjalën “shpërthen” dhe do t’ju dalin qindra lajme “shpërthyese”. Kështu ...

Read More »