Home / Kosova (page 10)

Kosova

Kosova dominohet nga shtresa e varfër

Pjesa dërmuese e popullatës në Kosovë konsiderohet e varfër, një numër shumë i vogël i të pasurve dhe pjesa tjetër të varfër ekstrem, ndërkohë sa i përket shtresës së mesme, ekspertët e çështjeve ekonomike e vënë në pikëpyetje ekzistimin e ...

Read More »